Sreda 03.05.2017.
21:22 >> 22:30h
Vestionline

LŠ: Iguain vodi "damu" u Kardif

Reuters
Juve na južnoamerički pogon: Dve asitencija Danija Alveša i dva gola Gonzala Iguaina

"Kneževi" su pravili čuda do polufinala, izbacili favorizovane Mančester Siti i Borusiju iz Dortmunda, ali su se u sredu uveče namerili na "crno-beli zid". Iskustvo je pobedilo mladost. Domaćin je imao nekoliko dobrih šansi, pre svega Radamel Falkao nije uspeo da matira Điđija Bufona, a s druge strane, Juve je bio na južnoamerički pogon. Brazilac Dani Alveš je bio paker, a Argentinac Gonzalo Iguain "surovi" egzekutor.

"Stara dama" je povela u 29. minuta. Golu je prethodila magična akcija. Paolo Dibala je poveo akciju, petom je proigrao Markizija, a onda je lopta stigla do Danija Alveša, koji opet petom kao na tacni šalje loptu Gonzalu Iguainu, a najboljem strelcu Torineza nije bilo teško da sa 10-ak metara matira nemoćnog Hrvata Subašića.

U 59. minutu, Iguain je opet matirao mrežu "kneževa" glavom i doveo Juve na prag Kardifa.Teško je verovati da Monako može da napravi čudo za šest dana na "Juventus areni". 

U utorak u duelu madridskih rivala, Real je na "Santijago Bernabeu" slavio protiv Atletika 3:0 uz het-trik Kristijana Ronalda.

2024 © - Vesti online