Četvrtak 27.04.2017.
17:18
alo.rs, Vestionline

Policajci traže milione od starlete!

Facebook/Dusica Jevdjenovic Zarubica
Dušica Jevđenović

Iako se sporazumom o priznanju krivice spasla robije, napadnuti policajaci neće da odustanu od isterivanja pravde, što su potvrdili i za tabloid "Alo!".

- Tužiću je jer otkad me je suzavcem poprskala po očima slabo vidim i teže radim. Neću da joj oprostim što me je svesno i na kvarno napala i skoro ostavila bez vida i zato ćemo se još viđati na sudu. Zbog straha od gubitka vida i doživljenog stresa morao sam da idem i kod psihijatra. U svakom slučaju, planiram da tražim milionsku odštetu - rekao je policajac Bojan Milenković (37).

On je ogorčen što je Jevđenovićeva u decembru prošle godine osuđena na 22 meseca zatvora, uslovno pet godina.

Živela na visokoj nozi

Dušica ima sina od šest godina, a izjavljivala je da nikada neće otkriti identitet detetovog oca jer je oženjen i ima decu. Za vreme i posle veze sa političarem živela je na visokoj nozi. Od svog funkcionera dobila je džip "mercedes" GL klase, koji košta oko 100.000 evra, kao i druge skupocene stvari.

Na društvenim mrežama pohvalila se i da na Bežanijskoj kosi u svom vlasništvu ima stan od oko 100 kvadrata, koji košta oko 200.000 evra, dva automobila, procenjene vrednosti oko 130.000 evra, kao i skupoceni sat "roleks" od 35.000 evra.

Milenkovićev kolega, koji je u junu 2015. takođe napadnut u ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, dok su pokušavali da savladaju Dušicinog brata Ivana, koji je vitlao gasnim pištoljem, takođe će istaći odštetni zahtev zbog pretrpljenih duševnih bolova, saznaje "Alo!".

I dok policajci najavljuju tužbe, razmažena starleta za to i ne haje, već nastavlja da se provodi i oblači u skupe krpice. Jevđenovićeva je u međuvremenu raskinula vezu sa uticajnim političarem i tajno se udala za Milivoja Zarubicu (52), koji je u javnosti poznat kao "balkanski kralj trgovine ljudima".

2024 © - Vesti online