Četvrtak 27.04.2017.
13:26
Vestionline

Tradicionalni Antievrovizijski koncert Mortal kombata u Barutani

Promo (Route 011)
 

Pre godinu dana je ovaj bend prvi put zakazao koncert na Beogradskoj tvrđavi, ali su zbog loših vremenskih uslova morali da se premeste na rezervnu lokaciju - u Magacin Depo, gde se okupilo više od 1500 ljudi. Međutim, nisu odustali, već su se vratili na Kalemegdan ove godine, kako ističu, u nameri da odbrane čast grada na istom mestu na kojem su to činili naši preci.

Za osmu Antievroviziju, Mortal kombat najavljuju poseban scenski nastup i vizuelni spektakl. Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Koalicioni sporazum, Blanquito cojones, kao i gosti iznenađenja.

Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. Pre "Besprekorne pobede" (2016) predstavili su se albumima "Smrtonosna šorka" (2011) i "Runda 2, udri!" (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.

Ograničeni broj ulaznica za osmi Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a i u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).

FB event: www.facebook.com/events/995084863955129

2024 © - Vesti online