Četvrtak 27.04.2017.
14:14
Vestionline, b92.net

"Džoni Dep je patološki lažov"

youtube.com/People's Choice
Trošio gde je stigao, pa mu drugi krivi: Džoni Dep

Dep je tužio Menadžment grupu, koja je upravljala njegovim imetkom, i tražio odštetu od 25 miliona dolara zbog prevare i nemara. Grupa je uzvratila kontratužbom i saopštila da je Dep rasipno trošio na kuće, avione i umetnička dela, uprkos njihovim upozorenjima.

Dejvid Šejn, predstavnik Menadžment grupe (TMG), izjavio je da je Dep "patološki lažov koji odbija da prihvati odgovornost za sopstveno nedolično ponašanje".

- Džoni Dep i njegova sestra bili su uključeni u svaku značajnu poslovnu odluku tokom 17 godina, koliko smo ga predstavljali. Dep sada priznaje da je ekstravagantno trošio, ali okrivljuje TMG što ga nije otpustila kao klijenta - rekao je Šejn.

U kontratužbi TMG stoji da je Dep mesečno trošio više od dva miliona dolara i da ga je kupovina i održavanje 14 kuća, uključujući i zamak u Francuskoj i privatno ostrvo na Bahamima koštala više od 75 miliona dolara.

Dep je na te tvrdnje odgovorio:

- To je moj novac. Da sam želeo da kupujem 15.000 pamučnih tupfera dnevno, to bi opet bila moja stvar.

Dep je, takođe, pokrenuo tužbu protiv Menadžment grupe, a navodno za svedoka ima bivšeg zaposlenog TMG.

Šejn, međutim, tvrdi da se glumac oslanja na "neistinite, diskreditovane izjave osvetoljubivog bivšeg radnika TMG, koji je otpušten pre sedam godina".

2024 © - Vesti online