Sreda 26.04.2017.
22:39 >> 22:54h
Vestionline

Premijer liga: Totenhem prati Čelsi u stopu, Arsenal ne odustaje, Midlzbro čuva teoriju (VIDEO)

Reuters
Igrači Arsenala nisu uspeli da savladaju Šmajhela, ali jeste njegov saigrač Hut

Na sva tri meča odlučio je po jedan pogodak, na Emirejtsu autogol Huta u 86. minutu, u Midlzbrou rani gol De Rona, a na Selhrst parku "bomba" Eriksena.

Dugo se mučio tim Arsena Vengera protiv "lisica" koje su pretile da odnesu ceo plen sa Emirejtsa, ali se po ko zna koji put desilo da klub iz Londona u poslednjim minutima dođe do pobede."Tobdžije" sada uz dva meča imaju šest bodova suficita u odnosu na trećeplasirani Liverpul i četiri manje od Mančester Sitija (isti broj mečeva) koji je na četvrtoj poziciji.

Midlzbro je samo još teoretski član Premijer lige, a nada će potrajati makar još nekoliko kola posle pobede protiv "fenjerdžije". U poslednje četiri utakmice ovaj tim će da bi opstao u ligi morati da naknadi šest bodova manjka u odnosu na Hal Siti, koji je prvi tim iznad crte. 

Blizu je bio Kristal Palas da ostane neporažen i u duelu sa Totenhemom, ali meč je odlučio precizan udarac Kristijana Eriksena sa distance, a golman Henesi je bio nemožan. Naš Luka Milivojević ponovo je odigrao svih 90 minuta i to vrlo dobro.

Rezultati: Arsenal - Lester 1:0 (Hut 86ag), Midlzbro - Sanderlend 1:0 (De Ron 8), Kristal Palas - Totenhem 0:1 (Eriksen 78), Utorak: Čelsi - Sautempton 4:2, Četvrtak: Mančester Siti - Mančester Junajted (21.00).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online