Utorak 25.04.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Uz Stankoviće pune četiri godine

Lična arhiva
Hvala do neba: Slađana Stanković sa sinom Kristijanom

Baš kao u prethodne pune četiri godine, koliko ova divna porodica sa dalekog kontinenta misli i brine o Stankovićima, što je za svaku pohvalu i divljenje, a ovu mladu majku bez zaposlenja delom oslobodili najveće egzistencijalne brige.

- Činjenica je da nas Đukići izdržavaju, ali su isto tako za Kristijana i mene porodica koju nikada nismo ni imali. Teško je zahvaliti se na tome, jer ne postoje prave reči kojima bih to mogla da učinim. Ono što im želimo jeste da ih dobri Bog čuva svakog zla u zdravlju i svakoj blagodeti. Njihova pomoć nam kao i uvek stiže u dobar čas, jer kao što sam već rekla, od kraja januara imam velike zdravstvene probleme zbog kamena u bubregu. Koliko sutra idem na VMA da bih obavila delimično razbijanje dela tog kamena, ali to neće biti kraj. Moraće to da mi urade iz nekoliko etapa. I dalje sam na posebnoj ishrani i to naravno košta. Nadam se samo da će ovim mukama ubrzo doći kraj, a ovaj novac će mi i te kako dobro doći za put u Beograd, da bar o tome ne brinem. Kristijan će za tih nekoliko dana biti kod naših prijatelja - iskreno će Slađana Stamenković, koju je Kristijanov otac napustio još dok je bila u drugom stanju, tako da na njegovu pomoć odavno ne računaju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online