Utorak 25.04.2017.
14:34
Tanjug, Vestionline

Božović: Propaganda protiv Zvezde da pozavidi i Gebels

N. Đurović
Hoće pobedu: Miodrag Božović

- Mi treba da igramo i pobeđujemo zato što smo mi Crvena zvezda i zato što smo najveći klub u Srbiji. Pozvao bih navijače da nas podrže do kraja ovih takmičenja jer nikad nam podrška nije bila potrebnija. Zbog propagande koja se podiže oko Crvene zvezde, a na kojoj bi mogao i Gebels da im pozavidi. Svima koji je stvaraju - rekao je Božović na konferenciji za medije uoči prve utakmice polufinala Kupa protiv Čukaričkog.

On je dodao da nije dobra atmosfera koja se pravi pravi protiv stranaca i protiv njega kao trenera i da pravi navijači treba da znaju da tu ima mnogo botova i isceniranih priča.

- Ako je klub iznad svih nas, onda nije važno ko je trener i koji su igrači, već je važno da Zvezda osvoji trofeje. Kada se završi prvenstvo, e onda treba da podvučemo crtu i da vidimo šta je ko uradio. Ali, sada, sada nam treba samo jedinstvo, jer imamo protiv sebe ozbiljne protivnike. Ne protivnika, nego protivnike. Dve godine smo prvi, i možda nekome odgovara da na Marakanu ponovo dođe Radnički iz Kragujevca, da pozajmi dresove od nas i da pobedi. Zvezda ima moć zato što ima narod uz sebe. To je velika moć i što se više spletki pravi, nas više sreća služi - istakao je on.

Božović je, kada je u pitanju dvomeč protiv Čukaričkog u polufinala Kupa Srbije, rekao da njegov tim ocekuju dve teške utakmice.

- Čukarički ima dobar kvalitet i ovo takmičenje vide kao način za izlazak u Evropu. Naravno, i mi želimo duplu krunu i nadam se da ćemo na Banovom brdu ostvariti rezultat koji je dobar i koji će nam olakšati ulazak u finale. Nerešeno ili pobeda, to je za nas dobar rezultat pred revanš, ali, ponavljam, neće nam biti lako. Daćemo sve od sebe, ali mislim da se ništa neće rešiti u prvom meču - zaključio je Božović.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Čukarickog i Crvene zvezde igra se sutra od 16.30 sati na Banovom brdu.

2024 © - Vesti online