Ponedeljak 24.04.2017.
16:56
Vestionline, KK Crvena zvezda

Zvezda saopštila ko može da uđe na "večiti derbi"

Tanjug
Novi duel crveno i crno-belih, prvi ove sezone u domaćem prvenstvu

- KK Crvena zvezda mts apeluje na sve navijače da ne prilaze dvorani i ne stvaraju nepotrebne gužve ukoliko nemaju ulaznice za predstojeći derbi.

Crvena zvezda mts biće domaćin četvrtog ’’večitog derbija’’ u ovoj sezoni. Meč 2. kola Mozzart Superlige Srbije u kom će se sastati Crvena zvezda mts i Partizan Nis zakazan je za utorak od 20 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata uoči početka utakmice, odnosno od 18 časova. Ulaz u halu ’’Aleksandar Nikolić’’ biće omogućen isključivo vlasnicima sezonskih ulaznica. S toga, klub apeluje da se bez ulaznica za predstojeću utakmicu ne prilazi dvorani jer ulaz bez karata neće biti moguć.

KK Crvena zvezda mts takođe apeluje na fer i sportsko navijanje bez bilo kakvog ubacivanja predmeta u teren i uvredljivih transparenata jer svaki suprotan čin može naneti značajnu finansijsku štetu klubu.

Ne sumnjamo da će podrška i u ovom meču doći na pravi i prepoznatljiv način po kom su Zvezdini navijači nadaleko poznati i da će dati značajan doprinos crveno-belim košarkašima u nameri da ostvare još jednu pobedu u ’’večitom derbiju’’ - piše u saopštenju objavljenom na sajtu klubu sa Malog Kalemegdana.

2024 © - Vesti online