Nedelja 23.04.2017.
22:43
Vestionline

Mesi 500. golom za Barsu rešio "klasiko" u poslednjim sekundama (VIDEO)

Reuters
Mesi rastužio Santjago Bernabeu

Kada su u pitanju golovi sve je počelo pogotkom Kazemira u 28. minutu kada je Brazilac natrčao na odbitak posle stative koju je pogodio Serhio Ramos. Međutim, vođstvo domaćih trajalo je samo pet minuta pošto je Leo Mesi svojim izjednačio, a to je bio njegov 499. pogodak u dresu Barselone.

Prštalo je na obe strane, ređale su se šanse, a isticali su se golmani Navas i Ter Štegen koji nisu dozvoljavali rivalima da povedu (ukupno 38 udaraca). I tako sve do 73. minuta kada je Rakitić lepim golom doveo u vođstvo goste, a dodatni problem za Real bilo je isključenje Serhija Ramosa četiri minuta kasnije.

Domaćima nije preoszalo ništa drugo nego da napadnu i to im se isplatilo pošto je rezervista Džejms Rodrigez poravnao u 85. minutu. Iako su imali igrača manje i situaciju da su +3 uz meč manje u odnosu na Barselonu fudbaleri Reala se nisu povukli već su želeli da pobede. To im se osvetilo u psolednjim trenucima meča kada je posle kontranapada lopta došla do Mesija, a ovaj preciznim udarcem sa distance doneo pobedu Kataloncima. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online