Subota 22.04.2017.
12:12
Blic.rs

Gde je Beli Preletačević, šta radi i sa kim neće da sarađuje?

A. Čukić
Nije se još organizovao ni povezao ni sa kim: Luka Maksimović

Kako za "Blic" kažu u njegovom timu, forum će uskoro zaživeti, a ideja je da sa građanima, simpatizerima i pristalicama na ovom mestu razmenjuje mišljenja.

- Forum je urađen i uskoro ga pokrećemo. To će biti mesto gde bi ljudi, koji su za istu priču kao i mi, i koji su je razumeli, mogli da nam pišu i dobijaju odgovore kako bi izbegli porođajne muke koje smo mi imali - pričaju saradnici Belog.

Međutim, kako ističu, od stranke nema ništa, a nema ništa ni od bilo kakvog povezivanja i organizovanja sa bilo kim.

- Apsolutno ne želimo ništa što liči na stranku. Nećemo nikome da budemo vođe, upravo suprotno. Želja nam je da navedemo svakog da misli svojom glavom i da sebi bude vođa. Ovo je poslednji pokušaj da se malo razmrdaju svi, bar za sada. Možda vaskrsne neki bolji i efikasniji način, da ne kažemo brži, jači i bolji način - kažu u Pokretu "Sarmu probo nisi" (SPN).

Ova inventivna i dovitljiva družina na čelu sa Belim već je registrovana kao grupa građana, i kao takva će izaći i na gradske izbore koji po redu dolaze 2018. godine.

- Ovakvi kakvi smo sada 99 odsto izlazimo na te izbore, i 100 odsto ni sa kim u koaliciji, makar nedostajao baš taj deo da se oformi vlast. Spremni smo da nas razvlače i pljulju i opozicija, i vlast, i svi. Mi smo, zapravo, neka buntovna pubertetska, kontraška deca - pričaju u SPN.

2024 © - Vesti online