Četvrtak 20.04.2017.
19:06
Vestionline, KK Crvena zvezda

Radonjić: Želja mi je da na kraju budemo najbolji

Tanjug
Zvezda na čelu sa trenerom Radonjićem kreće u pohod na novi trofej

Meč u dvorani „Dudova šuma" počinje u 19 časova, a pred ovaj meč trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Stefana Jovića koji se oporavlja od povrede leđa, kao ni na Branka Lazića koji ima problema sa povredom ramena, koju „vuče" još od finala kupa Srbije u Nišu.

Nakon osvojene ABA lige koja je bila primarni cilj za ovu sezonu, čime je osim novog trofeja obezbeđen i novi nastup u Evroligi, crveno-beli su imali nekoliko dana odmora, ali od početka nedelje vredno treniraju za početak poslednjeg takmičenja u sezoni:
Dejan Radonjić, trener KK Crvena zvezda mts: 

- Mi krećemo u novo poglavlje, a otvaramo ga 66. utakmicom u sezoni. Osvojili smo Kup, odbranili ABA tron i završili takmičenje u Evroligi. Imamo svoje želje, posle svega što smo prošli - biće teško, ne zato što ovo ne shvatamo ozbiljno, već zbog okolnosti u kojima se nalazimo. Želja mi je da tokom trajanja Superlige budemo što bolji, a na kraju, kada se bude odlučivalo, da budemo najbolji. Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita - rekao je trener crveno-belih na promociji starta lige u kući košarke i osvrnuo se na zdravstveno stanje u ekipi:

- Stefan Jović ovog četvrtka kreće u Nemačku na kontrolu, Lazić neće igrati u petak, nekoliko igrača je pod temperaturom, tako da ću samog dana u kome se igra utakmica znati sa kime raspoložem.

U sličnom tonu govorio je i Marko Simonović.

- Nakon osvojene ABA lige, imali smo nekoliko dana da se osvežimo i odmorimo od vrlo napornog perioda u kome smo imali mnogo jakih i važnih utakmica u kratkom roku. Spremamo se za početak Superlige, i utakmici u Subotici pristupamo ozbilno, jer je vrlo važno da dobro otvorimo domaći šampionat gde branimo titulu.
 

2024 © - Vesti online