Četvrtak 20.04.2017.
18:41
Vestionline, KK Partizan

Čanak: Partizan uvek ima najviše ciljeve

aba-liga.com/KK Partizan NIS
U Partizanu su svesni uloge favorita protiv Vršca

Pomoćni trener crno-belih, Nenad Čanak, je prisutnima preneo izvinjenje trenera Aleksandra Džikića koji nije mogao da prisustvuje današnjem događaju i potom o početku lige rekao:  

- Partizan ima obavezu da uvek ima najviše cilejve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti - istakao je Čanak.

O zdravstvenom stanju u ekipi pred početak lige, Nenad Čanak je rekao:  

- Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno - izjavio je pomoćni trener crno-belih. 

Pred sutrašnji meč sa ekipom Vršca, Čanak je istakao da Partizan NIS ima ulogu favorita. 

- U prvom kolu sigurno da smo favoriti, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu - zaključio je Čanak. 

U drugom kolu, Partizan NIS se u utorak 25. aprila sastaje sa Crvenom zvezdom MTS. 

2024 © - Vesti online