Petak 21.04.2017.
00:55
D. Petrović - Vesti

Pevači kratkog fitilja

Instagram/stefanrasta
Poveo i ortake: Stefan Đurić Rasta

Do problema je došlo jer je Loka, navodno, dugovao pare Đuriću za autorska prava. Incident se dogodio u kancelariji Nešovića, koji je završio u Urgentnom centru sa težim povredama. Nije prvi put da se Rasta nađe u novinama zbog upotrebe pesnica. Navodno se početkom oktobra prošle godine pobio sa suprugom Anom Nikolić, komšije su pozvale policiju, ali su njih dvoje na kraju sve to demantovali.

Trpela i ćutala

Verica Šerifović godinama je trpela zlostavljanje supruga Rajka. Trpela je i ćutala, a možda se za sve to ne bi ni saznalo da o njihovim tučama nije javno progovorila njihova ćerka Marija Šerifović u svojoj knjizi i dokumentarnom filmu "Ispovest".
- Bila sam jako mlada kada sam se udala za Rajka, gotovo dete. Šta sam znala, mislila sam da su batine normalna stvar u braku, bežala sam, nisam znala ništa. Mojima nisam ništa ni pričala, nisam ni smela - pričala je mnogo godina kasnije Verice, koja je na kraju ostavila muža.

Obračunavanje pesnicama nije nikakva novost na estradi, kao što nije ni tajna da mnogi pevači i muzičari imaju tanke živce i očas posla postanu agresivni. Krajem januara Marinko Rokvić završio je na stranicama tabloida zbog koškanja sa jednim mladićem na parkingu tržnog centra.

Uzalud se pevač trudio da dokaže da je u pitanju bio samo nesporazum, ali malo ko je hteo da ga sluša. Po kratkom fitilju poznat je i Ivan Fece Firči, koji je nekoliko puta u rijaliti programima pokazao svoju preku narav. Flašom je gađao Miloša Bojanića i naneo mu povredu u predelu oka. O njegovoj agresivnosti svojevremno je pričala i Marina Perazić koja s njim ima dve ćerke.

N. Đurović
Preka narav: Ivan Ferce Firči

- Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata, ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Bila sam uplašena, ponižena ali sam shvatila da s njim ne vredi ulaziti u bilo kakvu raspravu. Posle izvesnog vremena sam shvatila da on samo želi da pokaže svoju nadmoć. A ja sam ćutala zarad mira u kući i kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - ispričala je jednom prilikom Marina. Oko autorskih prava svojevremeno su se potukli i Vlado Georgiev i menadžer Saša Dragić. Pevač je zaradio ranu na glavi, a menadžer je završio u Urgentnom centru.

Nasilni muževi

Poslednjih godina crna hronika je prepuna priča o porodičnom nasilju koje nije zaobišlo ni poznate. Tako je Minu Lazarević pre godinu i po dana prebio suprug i baletski igrač Goran Stanić. Ali mu to nije bilo dovoljno, pa je s prozora njihovog stana pucao iz automatskog oružja za koje se kasnije ispostavilo da je rekvizit iz pozorišta. Posle suđenja i nagodbe Stanić je prošao sa godinu dana kućnog pritvora. Ni Adil Maksutović nije sladak kao što se predstavlja, a težinu njegove pesnice na sopstvenoj koži osetila je njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski. Suđenje je trajalo godinama i na kraju je Ana sve oprostila Adilu i vratila mu se, što se nikako ne dopada njenom ocu Džeju Ramadanovskom. Bivši pinkov voditelj Vladimir Stanojević pretukao je svoju suprugu Anu Mariju Žujović. Sliku sa masnicom na oku ona je okačila na društvene mreže, a Vlada se našao na stubu srama. Posle svega pokupio je stvari i preselio se u Ameriku gde i danas živi.

2024 © - Vesti online