Sreda 19.04.2017.
12:11
alo.rs, Vestionline

Turski mafijaši pucali na Zlatu i Gocu!

youtube.com/veraaa box
Gova Božinovska i Zlata Petrović u svemu dobar tandem

Dok su se mladenci i svatovi veselili, niko nije mogao da nasluti da sledi scena kao iz krimi filma.

Na vratima su se pojavili naoružani turski mafijaši, koji su došli da se obračunaju sa mladoženjom zbog prethodno nerazjašnjenih računa.

- Nastala je opšta tuča, a čuo se i rafal! Goca je bila prestravljena, a ona i njene kolege istog trenutka su počeli s pakovanjem instrumenata. Dok su ka bini letele čaše i flaše, muzičari su u strahu gledali kako da što pre pobegnu i sačuvaju živu glavu - priča dobro obavešten izvor.

Još veća drama nastala je kada su upali nemački specijalci, bacili suzavac i hapsili mafijaše.

S obzirom na to da je mladoženja izboden i prevezen u bolnicu s ostalim ranjenim gostima, pevači su ostali praznih džepova jer nije imao ko da im isplati honorar.

Goca se nerado seća ovog incidenta.

- Bilo, ne ponovilo se! Pre nekoliko godina sam pevala na toj svadbi, gde se nije znalo ko koga bije. Pretrnula sam od straha, samo sam gledala gde da se sakrijem. Brzo smo se spakovali, pa sam u toj ludnici zaboravila zimsku jaknu koju više nikad nisam našla. O novcu nismo ni mislili jer nam je samo bilo važno da izvučemo živu glavu. Baš sam se potresla, morala sam da popijem lek da bih se smirila - rekla je pevačica.

I njena koleginica i prijateljica Zlata je i dalje u šoku.

- To je bila opšta tuča, naravno da sam se uplašila! Bitno je da smo se spasili i čitavi se vratili kući - zaključila je Petrovićeva.

2024 © - Vesti online