Ponedeljak 17.04.2017.
21:50
Vestionline, Pink.rs

Voditeljka zatrudnela sa zauzetim muškarcem

Promo
Sama otkrila u kakvim je odnosima sa ocem svog sina: Rada Radenović 

Rada je zbog sina napravila veliku medijsku pauzu i tek odnedavno, kada je Petar krenuo u prvi razred, vratila se na male ekrane kao voditeljka emisije "Rada sam" koja se emituje sredom oko ponoći na televiziji Pink.

Dejan je devojku s kojom je bio u dugoj vezi, prevario sa Radom, ali mu je ona oprostila sve bez obzira na to što mu je voditeljka rodila dete.

Mali Petar oca, koji živi u Podgorici, viđa veoma retko, a Rada je sada otkrila u kakvim je ona odnosima s njim posle svega što se izdešavalo.

- Petar je tokom zimskog raspusta skoro mesec i po dana bio kod oca. Dejan i ja smo u super odnosima, najnormalnije komuniciramo i mislim da smo oboje dobri roditelji. Ja sam u ovom periodu Petrovog života prisutnija, ali verovatno će se situacija menjati u budućnosti. U nekom trenutku biće mu potreban autoritet i model oca i muškarca koji je malo prisutniji. Kada dođe ta faza, on će verovatno pohitrati u Crnu Goru, a ja ću ga pustiti, jer nemam taj majčinski momenat "moje dete mora da bude sa mnom". Od malena sam ga puštala kod babe za vikend i kod tate tokom raspusta - rekla je Rada.

Iako je mali, njen sin razume sve što se dešava oko njega, jer je Rada oduvek bila otvorena s njim.

- Petar je odrastao potpuno svestan situacije, jasno mu je da nije u klasičnoj porodici mama, tata, dete, nego da su mu roditelji razdvojeni i potpuno prirodno i normalno živi s tim - objasnila je Rada.

2024 © - Vesti online