Petak 02.07.2010.
12:55
Vestionline

CSKA želi i Teodosića

Ovaj portal navodi da je CSKA već počeo pregovore sa srpskim plejmejkerom, ali dogovor još nije postignut. Vujošević je želeo da angažuje dosadašnjeg organizatora igre Montepaskija Terela Mekintajera, ali je američki plejmejker potpisao ugovor sa Unikahom. Ruski klub je napustio Zoran Planinić, dok će Džej-Ar Holden postati drugi plejmejker ekipe.

Teodosić (23) ima ugovor sa Olimpijakosom, a grčki klub nije želeo da komentariše pisanje ruskih medija. Klub iz Pireja će da preuzme selektor Srbije Dušan Ivković i veliko je pitanje da li će se odreći Teodosića. Interesovanje za srpskog reprezentativca pokazao je i madridski Real.

Teodosić je pre Olimpijakosa igrao za FMP železnik i Borac. On je prošle godine sa Srbijom osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a ove sezone proglašen je za MVP Evrolige.

Boban Marjanović će sledeće nedelje potpisati ugovor sa "armejcima", a za njega je to transfer iz snova i kaže da se CSKA ne odbija iako je imao ponudu Partizana.

"Nisam puno razmišljao, mnogo mi znači što ću raditi sa Vujoševićem. Poznato je kakav je trener, kako radi sa mladim igračima, posebno centrima", kaže Marjanović. 

2024 © - Vesti online