Ponedeljak 17.04.2017.
02:30
Vestionline

Otkrivena tajna: Uradite ovo i doživite orgazam!

pixabay.com
Žena zna šta najviše podgreva situaciju

Večna su pitanja da li je za orgazam presudna poza, dužina njegovog polnog organa ili predigra. Šta je to što nekim parovima nedostaje da bi dostigli vrhunac? Evo nekoliko predloga šta žena može da uradi da bi pogurala situaciju! Ključ je u sitnicama.

1. Podgrejte stvari

Pre seksa uživajte u toploj kupki ili, ako nemate dovoljno vremena, stavite na vulvu vruć peškirić i držite ga nekoliko minuta. Toplota povećava protok krvi u vagini i vodi povećanoj osetljivosti i vlažnosti.

2. Drevni ljubavni napitak

Ugrejte malo mleka sa prstohvatom šafrana i popijte. Šafran oslobađa intenzivan ukus dok se zagreva, a smatra se moćnim afrodizijakom već stotinama godina. S obzirom na to da je šafran veoma skup i zbog toga možda ne možete da ga priuštite, zamenite ga mlevenim orasima i medom.

3. Odaberite pravi trenutak

Prva dva dana ciklusa nivo testosterona talasa, vaš libido raste, a vaše grudi i klitoris postaju ultrasenzitivni. Tad je je verovatnioća da doživite orgazam veća nego inače, moguć je čak i višestruki orgazam. Stručnjaci takođe preporučuju rani jutarnji seks, kada je muškarcima testosteron na najvišem nivou, ili posle podne vikendima u vreme ovuliranja žene.

4. Pred spavanje pričajte erotske priče

Pišite erotske priče u kojima ste vi i vaš partner glavni junaci. Onda mu dajte da ih čita. Ako ne znate kako da se izrazite, u knjižari sa partnerom uzmite knjigu sa srodnom tematikom, pa je zajedno prostudirajte.

5. Ne izbegavajte vibrator

Žene koje koriste vibrator kažu da im je lakše da kasnije, sa partnerom, dosegnu orgazam. Čak i ako niste ljubitelj ove tehnike, možete da je iskoristite za više ciljeve.

2024 © - Vesti online