Petak 14.04.2017.
19:43
Vestionline, blic.rs

Šokantno otkriće: Ronaldo silovao devojku?

Reuters
U problemu: Kristijano Ronaldo

Ovu ekskluzivnu vest objavio je nemački "Špigl" koji je imao uvid u dokumenta "Fudbal Liksa", koji razotkriva mutne radnje u svetu fudbala, najpre klubova, a sada očito i igrača, i to jednog od najboljih na svetu, prenosi blic.rs.

Zvezda Reala se našla u centru pažnje skandala i zbog čega je navodno platio 375.000 dolara za ćutanje nepoznatoj ženi iz SAD koja ga je optužila za seksualno napastvovanje. Sve se odigralo u apartmanu jednog hotela u Las Vegasu, gde se Ronaldo nalazio u provodu sa braćom i rođacima.

Prema podacima do kojih je došao nemački "Špigl", a u okviru projekta "Fudbal Liks", sporazum je postignut vansudskim dogovorom 12. januara 2010. godine, a Kristijana je zastupio njegov dugogodišnji advokat Karlo Osorio de Kastro.

Potpisivanjem dokumenta, pomenuta žena, koja je u vreme seksualnog napada bila u srednjim 20. godinama, pristala je da povuče sve krivične prijave protiv zvezde Reala. Ujedno, morala je i da dostavi spisak svih osoba sa kojima je pričala o silovanju uz obećanje da će uništiti sve pisane i druge dokaze o skandalu.

2024 © - Vesti online