Utorak 11.04.2017.
13:52
Tanjug

Reakcije posle žreba polufinala Kupa Srbije: Svi hoće trofej!

pixabay.com
 

Žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama odlučeno je da se u polufinalu Kupa Srbije sastanu Vojvodina i branilac pehara Partizan i Čukarički - Crvena zvezda.

Pomoćni trener Partizana Ljubiša Ranković priželjkuje prvi trijumf protiv Vojvodine ove sezone baš u Kupu.

- Dve teške i zanimljive utakmice nas očekuju, nije bilo lakih rivala u žrebu. Partizan uvek ide do kraja, brani trofej i pokušaće to da uradi. Sav respekt imamo prema Vojvodini, samo njih nismo pobedili i to nam je motiv više. Verujem da ćemo proći u finale - rekao je Ranković novinarima posle žreba.

Predstavnik Novosađana Ljubiša Dedović istakao je da je njima veliki motiv to što se finale igra na "Karađorđu" 27. maja.

- Nadamo se prolazu u finale, motiv nam je što se finale igra na našem terenu. Neizvestan i težak duel biće protiv Partizana, ali očekivanja su da osvojimo trofej - rekao je Dedović.

Sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić nada se plasmanu u finale.

- S obzirom da su sva tri rivala teška, ujedno i četiri najbolja tima u Srbiji, nismo imali želje. Nadam se da će Crvena zvezda napraviti ono što bi trebalo i da će izaći kao pobednik iz dvomeča sa Čukarički - rekao je Negić.

Potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević ulogu favorita je dao Crvenoj zvezdi.

- Ambicije su nam najveće u Kupu. Posle dužeg vremena najbolje četiri ekipe su u polufinalu i bilo koji protivnik bio bi nam težak. Zvezda je favorit, ali pokušaćemo da iskoristimo šansu - naveo je Mirosavljević.

Prve utakmice polufinala Kupa Srbije, čiji su domaćini Vojvodina i Čukarički, igraju se 26. aprila, dok su revanši 10. maja.

2024 © - Vesti online