Ponedeljak 10.04.2017.
11:47
Vestionline

Jokić: Samo sam pitao šta sam uradio!

Tanjug/AP
Kažnjen bez razloga: Nikola Jokić

Nagetsi su vodili 99:85, šest minuta pre kraja, nakon tehničke Srbina su imali samo +5, Jokić je sa penala vratio na sedam razlike, ali je potom izgubio loptu, promašio trojku, u samoj završnici još jedan napad, da bi Rasel Vestbruk trojkom uz zvuk sirene doneo gostima 106:105, i zapečatio sezonu Denvera.

- Pitao sam ga: "Zašto". On mi je rekao: "Neću da pričam s tobom". Rekao sam: "OK" i odmakao se jer je Vestbruk izvodio slobodno, a ja sam dobio tehničku. Ako je tehnička zbog "OK", onda u redu - bio je zbunjen posle meča Jokić.

Jokić je utakmicu završio sa 23 poena (8/15 iz igre), šest skokova, tri asistencije, te imao po blokadu i ukradenu loptu, a Nagetsi su ovim porazom definizivno izgubili sve šanse da se domognu plej-ofa.

- Keni Mauer (sudija) je rekao da su mu rekli da se odmakne, a on nije. Takvo sam objašnjenje dobio. Mislim da je to bila "nategnuta" odluka na dva minuta pre kraja, kada je utakmica i dalje bila neizvesna. Nije se ništa bunio, nije psovao, nije uradio ništa strašno. Igrač mora znati da je zaslužio tehničku - rekao je trener Nagetsa Majk Meloun.

2024 © - Vesti online