Ponedeljak 10.04.2017.
11:58
Informer

Soraja turskom milioneru rasturila veridbu?

- Otilija ga je pozvala, počela je da urla i preti, poludela je kada je saznala da je Džengiz u vezi sa srpskom starletom - piše turski "Hurijet".

Sorajin bliski prijatelj je potvrdio ovu romansku:

- Soraja je bila u Istambulu kako bi sa jednom klijentkinjom završila papirologiju oko prodaje tri stana u kompleksu čiji je ona suvlasnik u Crnoj Gori. Tada se videla i sa Džengizom. Ručali su na njegovoj jahti i fotografisali se. On je sliku objavio na Instagramu, ali se u opisu fotografije ogradio i napisao da su stari prijatelji. Međutim, to Otiliju nije sprečilo da mu napravi skandal - kaže izvor "Informera".

Turski milioner i pevačica su već imali problem zbog Soraje, jer je on pre nekoliko meseci zapratio Vučelićevu na Instagramu. Pošto su taj problem prevazišli, počeli su da planiraju svadbu, ali je nova svađa uništila sve njihove planove.

Soraja je potvrdila da se njen prijatelj posvađao sa prijateljicom zbog nje, ali ističe da Otilija nema razloga za ljuubomoru:

- Vidim da se vesti brzo šire. On i ja smo prijatelji, ali baš iz tog razloga sam ga zamolila da ne objavljuje slike sa mnom jer će ljudi shvatiti pogrešno. I do sad sam imala probleme kada se muškarac koji mi je drug slika sa mnom i izađe u novinama - kaže Soraja i dodaje:

- On me nije poslušao i ipak je objavio našu fotografiju. Rekao mi je da ne mari za komentare, jer mu je stalo do našeg prijateljstva, ne shvatajući da se od slika prave afere.

2019 © - Vesti online