Petak 07.04.2017.
17:38
Vestionline, b92.net

“Sve što sam izgradio predao sam hrvatskoj državi”

youtube.com/privredni hr
Ponosan čovek: Ivica Todorić

- Uprava Agrokora, sa mnom na čelu, pokrenula je proces aktivacije Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Hrvatsku - napisao je Todorić u pisanoj izjavi.

Kako je naveo, tu odluku je doneo u uverenju da je to u najboljem interesu za svakog zaposlenog, partnera, dobavljača, svih drugih učesnika cele privrede. 

- Iskreno se zahvaljujem svim zaposlenima, bliskim saradnicima i partnerima s kojima sam izgradio najznačajniju kompaniju u istoriji Hrvatske. Svih sam ovih godina, pa i u poslednjim izrazito izazovnim trenucima, davao sam svoj maksimum kako bi osigurali stabilnost kompanije, kako bi sačuvali više od 60.000 radnih mesta te osigurali postojanje i prosperitet čitavog Agrokor koncerna - piše u izjavi. 

Todorić je još jednom pozvao sve koji mogu doprineti da Agrokor nesmetano nastavi da radi, da se sačuvaju radna mesta i da se omogući dalji razvoj, da učine sve u svojoj moći da se to i ostvari. 

- Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cele Hrvatske i regiona, zato sam danas ponosan čovek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi - piše Todorić. 

2024 © - Vesti online