Sreda 05.04.2017.
18:01
J. L. Petković - Vesti

Preletačević: Menjajte stvari sami iz korena

Reuters
Ispunio misiju: Ljubiša Preletačević

- Dragi mladi ljudi na beogradskim ulicama, izrazite slobodno vaš protest zbog nefer izbora, samo nenasilno i ne dopustite provokacije. To je vaše pravo - poručio je predsednički kandidat Saša Janković, dok se niko iz Demokratske stranke nije oglasio ovim povodom.

Kandidat koji je dobio najveću podršku među mladima i na društvenim mrežama, trećeplasirani na izborima Ljubiša Preletačević Beli, upozorio je učesnike protesta da budu oprezni i da ne dozvole da ih neko iskoristi za svoje lične interese:

- Ne mogu nikome da zabranim da ide na protest, svako treba svoje mišljenje da iskaže, ali se plašim da neko oće tu omladinu da iskoristi zarad ličnih interesa i interesa svoje stranke. Zato, samo pametno i lagano, molim vas. Nemojte mi nametati da ja treba ispred te omladine da stojim. Ja sam svoju misiju odradio, pokazao sam da može, a sad lepo spremajte lokalne pokrete i menjajte stvari iz korena, ne sa vrha. Do sada smo menjali stvari sa vrha i mnogo nam je loše. Nastavljamo da širimo ljubav. Ave - vrlo ozbiljno je poručio šali uvek skloni Preletačević.

2024 © - Vesti online