Četvrtak 01.07.2010.
10:32
Vestionline, Sportske.net

"Partizan je državni projekat sa polumafijaškim metodama"

Jagodnik je u tekstu pod naslovom "Partizana nismo smeli da pobedimo", objasnio da je Hemofarm bio sprečen da trijumfuje u finalu domaćeg plej - ofa.

On je srpske medije optužio da pišu jedino o Partizanu i da je incident u Vršcu predstavljen potpuno pogrešno, pa su on i Katić žigosani kao jedini krivci.

"Nije nam dozvoljeno da uzmemo titulu iako smo bili u boljoj formi. Partizan je strašno moćan, od početka serije su pritiskali na sve načine. Oni su delom u državnom vlasništvu koriste polumafijaške metode i nemoguće ih je dobiti", rekao je Jagodnik.

Podsetio je da se stalno dešavaju problemi između Hemofarma i Partizana i da je to bio slučaj i kada je Joksimović igrao za Vrščane.

"U ovom trenutku smo jednaki, ako ne i bolji od Partizana, kada je forma u pitanju. Ali, dok Barselona gubi u Španiji sa 3:0 finale i to je normalno, u Srbiji je to nemoguće. Mediji su uz Partizan, iako smo i mi i oni jačic od svih drugih, samo se o njima pisalo", dodao je Jagodnik koji je na odmoru do sredine jula, a onda počinje pripreme za SP u Turskoj. 

2024 © - Vesti online