Utorak 04.04.2017.
22:33
Vestionline

Danas: Janković osniva svoju političku organizaciju

Tanjug
Saša Janković nastavlja političku borbu

Kako je rečeno, taj predlog je prihvaćen, i razmatra način na koji će se politički organizovati, odnosno da li će biti napravljena stranka ili pokret.

Odluka će, kako kažu naši izvori, doneta i saopštena javnosti vrlo brzo. Prema našim saznanjima, ni Saša Janković, ali ni članovi Apela 100 ne žele da u toj organizaciji bude Demokratska stranka. Kako nam je rečeno, Saša Janković, uskoro kreće u ponovni obilazak Srbije, kao što je to radio u kampanji.

Izvori Danasa  navode da će Janković svakako napraviti političku organizaciju, i da je pitanje trenutka kada će to javno i saopštiti. Prema rečima  sagovornika, bliskih i Jankoviću ali i DS, stranci koja je podržala njegovu kandidaturu, otvoreno je pitanje na koji način će se Janković odnositi prema DS. Izvori navode da demokrate strahuju da bi deo njihovih članova vrlo lako i spontano mogao da pre|e u Jankovićevu političku organizaciju.

Kako je rečeno, deo demokrata koji su u potpunosti podržali Jankovićevu kandidaturu i za nju zdušno radili na terenu smatra da bi DS morala da se na neki način veže za Jankovića.

2024 © - Vesti online