Utorak 04.04.2017.
14:06
Tanjug, Vestionline

Božović: Kanga i Petković nisu u sukobu!

M. Todorović
Ozbiljno sa Lučancima: Miodrag Božović

- Moramo vrlo ozbiljno da shvatimo meč, iskustvo nas tome uči, prošle godine poraženi smo od Borca 5:1. Ako ne bude pravi pristup može da dođe do iznenađenja. Mladost je prava takmičarska ekipa, sa dobrim pojedincima, doći će rasterećeni da ostvare rezultat. Ako budemo mobilisani očekujem da pobedimo - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je istakao značaj tog takmičenja, dodavši da Crvena zvezda nije dugo osvojila duplu-krunu. 

- Kup je obaveza koju svi imaju, raspored ne predstavlja problem. Zvezda dugo nije došla do duple-krune, pa bi bilo lepo da se to desi ove godine - naveo je on.

Prema njegovim rečima ekipa nema dodatni pritisak zbog činjenjce da Crvena zvezda poslednje četiri godine nije stigla do polufinala nacionalnog kupa.

- Ovde je stalno pritisak, dodatnog nema. Jedino pritiska vode nema za zalivanje terena - u svom stilu odgovorio je trener crveno-belih i dodao da će najverovatnije izvesti najjači tim protiv Mladosti.

Božović je demantovao priče da su se Gelor Kanga i Marko Petković međusobno sukobili.

- Kako sam pročitao u novinama piše iz "naših izvora", a mi bismo mogli da pričamo o izvorima kluba. To je takva nebuloza... Bili su zagrljeni posle meča protiv Spartaka, možda ga je Marko na kvarno udario kada su bili zagrljeni - zaključio je Božović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

2024 © - Vesti online