Utorak 04.04.2017.
00:22
espreso rs, Vestionline

Samo jedan čovek u selu nije glasao za Vučića

Tanjug
Ko to nije glasao?

Najstariji glasač, deda Stanoje Jovanović koji ima 92 godine rekao je njegove razloge zašto je glasao baš za Vučića:

- Glasao sam za Vučića jer je pravi domaćin čovek. Takva osoba je rođena jednom i više nikada. Slavio sam njegovu pobedu i pre nego što je pobedio. Ja mu sada čestitam i ponosan sam što je celo selo glasalo za njega.

Kada smo ga pitali da li je čuo za jednu osobu koja nije podržala njegovog favorita, odgovorio je potvrdno.

- Čuo sam za tu bitangu što nije glasala za Vučića. Srednjih je godina, tako su mi rekli, ali ne znam ko je u pitanju, niti me takvi interesuju - rekao je Stanoje vidno iznerviran.

Međutim, nisu svi u selu obavešteni da je jedna osoba glasala protiv njihovog favorita.

Naime, kuće u samom selu su dosta udaljene jedne od drugih, a što se tiče sloge, tamo baš i ne vlada, čak šta više, malo ko se tamo slaže.

Supruga Miroljuba Savića, stanovnika ovog sela rekla je kako oni nisu znali da se jedna osoba izdvojila ne glasavši za Aleksandra Vučića.

- Mi smo prezadovoljni Vučićem, uvek glasamo za njega ili SNS. Ovde ga svi obožavaju, nismo čuli da neko nije glasao za njega. Ovde uglavnom žive ljudi koji imaju preko 70 gdina i pravo da vam kažem, niko ni sa kim ne razgovara.

Najmlađi glasač u ovom selu je 18-godišnji Marko Alimpijević. Miroljubova supruga nam je rekla da ga je upoznala "u prolazu", ali da ne zna da li je baš on taj "hejter".

2024 © - Vesti online