Utorak 04.04.2017.
05:00
O. Đ. - Vesti

Baba i unuk iz Pariza poručili: Vučić me krade svakog meseca!

O. Đoković
Šarene laže za sluđene: Stana i Dušan Damnjanović

Sa suprugom je poranio Bojan Stefanović, iz Knežice kod Petrovca na Mlavi, čelnik Federacije KUD-ova.

- Promene su nam potrebne, ali nijedna se država se ne može izvući iz krize za tri ili četiri godine. Trebaju nama strane investicije, ali bez ulaska u EU - kaže Bojan.

Supružnici Tomislav Nevenkić i Mira Dimitrijević žele da omladina ima posao i stekne sigurnost, ali i da Vučić pobedi. Međutim, baka Stana i njen unuk Dušan Damnjanović misle drugačije.

- Srpski sam penzioner kojem je sadašnja vlast nezakonito oduzela 10 odsto penzije i svakog meseca nastavlja da me krade. Smatram da su Vučićevi uspesi šarene laže za totalno sluđene i neinformisane građane Srbije koji se bore za opstanak, pa nemaju vremena ni snage da razmišljaju šta im vlast sprema - analizira baka Stana.

Dušan je rođen u Parizu, a studirao je u Kanadi i Rusiji.

- U Srbiji ljudi ovako žive 70 godina i navikli su, a treba mnogo šta menjati. Nema tamo organizacije, ali ima lopova i korupcije. Baš kao u Rusiji, ali oni barem imaju gas.

U Parizu rođena Jovana Trajković (21), student međunarodnih odnosa, glasa prvi put.

- I prvi put osećam da nešto doprinosim. Ja Srbiju vidim kao belo platno koje treba da se naslika. Tu ima puno posla, ali i nade, mladost nam je dinamična i dobronamerna. Mi hoćemo promene i radimo na tome - odlučna je Jovana.

2024 © - Vesti online