Ponedeljak 03.04.2017.
15:11
alo.rs, Vestionline

Pevačica opljačkana i pretučena!

facebook.com@sandraafrikaofficial
Sandra Afrika se nije uplašila već je skočila na pljačkaša kao puma

Naime, nakon što je završila nastup u Trsteniku, svratila je do jedne benzinske pumpe i tada se desila prava noćna mora.

- Svratila je da sipa gorivo i pokupuje neke sitnice, bilo je oko četiri ili pet ujutru. Vratila se u auto i, pre nego što je krenula kući, dopisivala se kratko sa drugaricom, zbog čega je pomerila auto u stranu. Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala telefon, pa je rešio da je napadne i opljačka - rekao je izvor.

Otkrio je i da je pevačicu pljačkaš udario.

-  Taj dečko je primetio da je Sandra ostavila novčanik na suvozačevo mesto, pa se prišunjao automobilu dok je ona kuckala poruke i i brzinom munje otvorio vrata koja nisu bila zaključana. On je već pokupio novčanik i pobegao! Ali ne lezi vraže! Nakon samo nekoliko metara Sandra ga je sustigla i onda je nastao lom! Bacila se poput pume na njega i počela da vrišti i grebe ga, međutim, napadač joj nije ostao dužan. Nekoliko puta ju je krvnički udario , pa je pevačici šiknula krv iz nosa - kazao je izvor "Pink.rs".

Da je doživela ovu neprijatnu situaciju potvrdila je i pevačica.

- Jeste, istina je to što ste čuli, ali nema potrebe da se oko toga diže prašina. Proverila sam sa radnicima pumpe, taj deo ne pokrivaju kamere, tako da nikad neću znati ko je to bio. Nikad ne držim veliki novac u kešu u novčaniku, ali eto, to što je uzeo nek u zdravlju potroši. Važno da mi je pasoš ostao na mestu i da sam se ja sinoć super provela, a njemu nek je daleko lepa kuća. Sledeći put ću biti obazrivija i to je to - rekla je pevačica i dodala da njene povrede nisu strašne.

2024 © - Vesti online