Sreda 30.06.2010.
16:55
Vestionline, Kurir

Doktorka Marijana leči reprezentativce Gane

Srpska alternativna lekarka Marijana Kovačević doputovala je juče u Južnu Afriku, gde će narednih dana pokušati da sanira povrede reprezentativaca Gane!

Ekipa koju sa klupe predvodi Srbin Milovan Rajevac u četvrtfinalu Svetskog prvenstva sastaje se sa Urugvajem, a "crnim zvezdama" samo Kovačevićeva može da pomogne da u petak na stadion Soker siti u Johanesburgu istrče kompletni.

U selekciji Milovana Rajevca probleme sa povredama imaju Andre Aju, Asamoa Gijan, Isak Vorsah, Kevin Prins Boateng i golman Ričard Kingson, a srpski stručnjak se nada će bar dvojica biti spremni za obračun sa Južnoamerikancima.

"Imamo nekoliko povređenih igrača, a većina standardnih prvotimaca je iscrpljena. Potreban im je brz oporavak, pa smo zato angažovali Marijanu Kovačević, koja je odmah po dolasku u Južnu Afriku počela sa terapijama. O njoj sam čuo sve najbolje i mislim da je prava čudotvorka. Zato smo je i angažovali, da nam pomogne pre okršaj sa Urugvajem, a ako Bog da, nadam se da će ostati sa nama i posle ovog susreta", rekao je Milovan Rajevac.

Ukoliko Gana eliminiše Urugvaj, postaće prva afrička selekcija koja se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva.

2024 © - Vesti online