Nedelja 02.04.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Stefanu dar od srca

Vesti
Mali borac: Stefan Miladinović

 Ovaj prilog, poslat od srca, odmah smo prosledili na kućnu adresu Miladinovića, prijatno iznenađenih.

- Naš Stefan, trenutno je pri kraju šestog ciklusa hemioterapije i iskreno se nadamo da je tu kraj terapijama i da ćemo ubrzo put Nemačke. To nam je bila želja i kad je završio peti ciklus, ali magnetna rezonanca je pokazala da nisu sve ćelije raka uništene na tim nezgodnim mestima i da bi protonsko zračenje u Nemačkoj bilo nemoguće, sve dok se hemioterapijom to ne otkloni. Zato sada sa nestrpljenjem iščekujemo rezultate nove magnetne rezonance. On je za sada stabilno, što je i najvažnije, jer je pre nekoliko meseci sve bilo toliko strašno da smo se svakodnevno molili Bogu samo da izvuče živu glavu - rekla je majka Ljudmila Miladinović, dodavši:

- Nadamo se i molimo i dalje da se celokupno lečenje nastavi u dobrom smeru. Svaku paru koju smo prikupili tokom akcije čuvamo za neku nepredviđenu mogućnost, kao što ćemo i ovaj prilog. Zato ovom prilikom želimo da se u ime cele porodice zahvalimo svim dobrim ljudima koji su uz nas i koji nam pomažu da prebrodimo ove teške dane. Svima nam to mnogo znači i ne da da posustanemo.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Malo olakšanje

Zdravstveni fond Srbije će takođe snositi deo troškova lečenja malog Stefana, što za roditelje skromnih primanja predstavlja i malo olakšanje, budući da će biti potrebna velika suma novca. Ljudmila i Zoran Miladinović su novinari, ali od oktobra prošle godine ne žive svoj život, već samo da pomognu svom detetu.

2024 © - Vesti online