Petak 31.03.2017.
10:46
telegraf.rs

Jezivi detalji obdukcije: Ubica Jeleni smrskao lobanju

facebook.com//Jelena-Jeca-Krsmanovic-Marjanovic-
I dalje nepoznat ubica pevačice Jelene Marjanović

Nesrećna žena, prema onome što su stručnjaci medicine otkrili, u vodi je bila nekoliko sati iako je utvrđeno da je vreme smrti između 17 i 18 časova 2. aprila prošle godine. Njeno telo je pronađeno tek narednog dana.

- Na telu Jelene Marjanović konstantovane su brojne povrede. Kosti na rukama su polomljene, a ima i ogrebotine, što ukazuje da se borila sa ubicom. Međutim, ono što je posebno interesantno i ukazuje na to da je zločinac pažljivo prikrivao tragove jeste činjenica da ispod njenih noktiju nema DNK tragova koji bi nesumnjivo otkrili ko je počinilac. Kod ovakvih, odbrambenih povreda, biološki materijal je gotovo uvek prisutan ispod njih -  navodi izvor beogradskih medija.

On otkriva da je telo nesrećne žene bilo puno vode, kao i da su joj četiri rebra naprsla.

- Osim modrica i ogrebotina po rukama, slične povrede uočene su i na leđima. One su mogle da nastanu tokom borbe, ali i kada je ubica pokušao da se otarasi tela. I povrede rebara, prema mišljenju stručnjaka, mogle su da nastanu tokom prebacivanja tela s mesta ubistva do mesta na kom je pronađeno - navodi on.

Dokazi koji su istražitelji prikupili tokom istrage koja traje skoro punih godinu dana ukazuju da je Jelenin ubica imao dva pomagača. Jedan od njih, kako otkrivaju izvori, najverovatnije je misteriozni biciklista.

- Na telu Jelene Marjanović pronađeni su biološki tragovi dve osobe koje su joj bliske. Zasad je odbačena mogućnost da je jedna od njih učestvovala u zločinu, dok se umešanost druge osobe još uvek analizira u sklopu sa svim ostalim dokazima koji su prikupljeni - objašnjava izvor.

2023 © - Vesti online