Sreda 29.03.2017.
17:11
alo.rs, Vestionline

Ilićeva bivša ljubavnica: Miroslave, skini suknju i budi muško

Z. K. Munja
"Slavuj iz Mrčajevaca" Miroslav Ilić

- Miroslav već dva puta podnosi žalbe, koje bivaju odbijene, ali tako prolongira slučaj. Poslednju žalbu koju je podneo sud je odbacio, ali on sad ima pravo da se žali Apelacionom sudu - priča za "Alo!" advokat porodice Antonović Vilijam Paspalovski.

Mirjana poručuje da neće odustati od borbe da dokaže da je Devin pevačev sin.

- Mi ćemo istinu da izguramo, makar morali da tražimo pravdu na Međunarodnom sudu. Nećemo se predati - poručuje Antonovićeva, koja je juče proslavila rođendan i poželela samo jednu stvar.

- Najveći rođendanski poklon bi mi bio da vidim Devina potpuno srećnog, jer je to i zaslužio. Definitivno nije zaslužio ono što proživljava sa Miroslavom. Želja mi je da Miroslav smogne snage i da se otrgne od velikog zla u kojem je kolovođa njegova supruga Gordana Ilić - kaže Mirjana Antonović.

Bivša Miroslavljeva ljubavnica tvrdi da se pevač ne ponaša kao muškarac.

- Miroslav treba već jednom da skine suknju i da pokaže da je muško, ali ne psovkama i vređanjem drugih, već pravednim delima. Za razliku od njega, Devin me je grlio i tešio čak i u trenucima kada je trebalo da tešim ja njega - kaže Mirjana, koja priznaje da se u ovim trenucima oseća bespomoćno.

- Prvi put u životu mi je ovoliko teško. Svakoj majci je najteže kad oseti bol svog deteta, a nije u mogućnosti da mu pomogne - zaključuje Mirjana. 

2020 © - Vesti online