Utorak 28.03.2017.
21:41
Vestionline

Crnogorska Kim Kardašijan zaludela svet

instagram.com/amrezy
Stiče obožavaoce širom sveta: Amra Olević

Amru prati ceo svet samo zbog neverovatne sličnosti sa najpopularnijom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Ne samo da Amra liči na Kim, već ju je i upoznala i sarađivala s njom i njenom sestrom Kortni. Ova Crnogorka već duže vreme živi u Americi i zbog njenog talenta je poštuje veliki broj svetskih zvezda.

Ipak, kako to obično biva, njen proboj u svet glamura je bio trnovit.

Rođena je 1988. u gradu Plavu u Crnoj Gori. Nekoliko meseci živela je i u Bosni i Hrvatskoj, pre nego što je otišla u Ameriku, gde je završila srednju školu i upisala koledž, ali je od studiranja ubrzo odustala.

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on Feb 11, 2017 at 6:15pm PST

- Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama - rekla je Amra i dodala da nije bila u najboljim odnosima sa svojim roditeljima.

- Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili veoma strogi prema meni. Nisam se slagala sa njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak - rekla je Amra, koja svojim smislom za modu privlači veliku pažnju, a njena popularnost raste vrtoglavom brzinom.

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on Feb 15, 2017 at 6:40pm PST

2024 © - Vesti online