Ponedeljak 27.03.2017.
14:38
Tanjug, Vestionline

Radonjić: Očekujem reakciju Budućnosti, ali i naš odgovor

Tanjug
Optimisti: Luka Mitrović i Branko Lazić

- U drugi meč protiv Budućnosti ulazimo posle izuzetno napornog ciklusa, koji datira još iz perioda pre nego što smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu. Imali smo dva evroligaška meč u kratkom roku, pokušaćemo da se u tim okolnostima pripremimo. Očekujem reakciju Budućnosti posle svih dešavanja koje su imali u timu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-beli posle prvog meča vode sa 1:0 i u Podgorici imaju prvu meč loptu za finale.

- Nadam se da ćemo moći energetski da odgovorimo u ovom meču, da kvalitetne elemente u igri Budućnosti iskontrolišemo i iznesemo situaciju u našu korist u pozitivnom smislu - poručio je nekadašnji košarkaš i trener Budućnosti.

Dobra vest za prvaka Srbije i Jadrana je da će u Crnoj Gori biti u kompletnom igračkom kadru.

- Situacija je kompleksna činjenicom da su pojedini igrači dugo odsustvovali i da sada kroz kratak period moramo da ih vraćamo i dovodimo u bolji status, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe da na uvek teškom terenu dođemo do dobrog rezultata - navodi Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti.

- Dobro se poznajemo, Budućnost je imala sedam dana da se dobro pripremi, a očekujem i da će reagovati na promene u timu. Iza nas je zaista težak i naporan period sa mnogo utakmica, ali moramo da budemo čvrsti, da odigramo borbeno, maksimalno skoncentrisano i to na teškom terenu u Morači - rekao je Lazić.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 20 sati.

2024 © - Vesti online