Ponedeljak 27.03.2017.
18:00
K. N. - Foto: Privatna arhiva

Pomoć u pravi čas

Privatna arhiva
Slađana Stanković sa sinom Kristijanom

Samim tim i ovu mladu majku bez zaposlenja na neki način stavlja na muke, jer joj prave reči za zahvalnost ponestaju, budući da Đukići o njima brinu skoro pune četiri godine.

- Đukići nas bukvalno izdržavaju i za nas su poput porodice koju nikada nismo imali. Neka im dobri Bog stostruko vrati, pošto je nama svaki dinar veliki kao kuća. Sada posebno, jer od kraja januara imam velike zdravstvene probleme zbog kamena u bubregu. Bolove koje sam trpela su neopisivi. Provela sam više od dve nedelje u bolnici, a dobila sam i uput za VMA u Beogradu, gde sam skoro bila na kontroli. Naravno, i to je udar na naš preskroman budžet. Pri tom, krajem aprila moraću na razbijanje dela tog kamena, ali to neće biti kraj. Moraće to da mi urade iz nekoliko etapa. Sada sam na posebnoj ishrani i moram da pijem magnezijum, nutri-mag, koji je veoma skup. Za kratko vreme stvarno me je snašlo sve i svašta i da nam nije ove pomoći ne smem ni da zamislim šta bi sada bilo. Kristijan je dobar i pomaže mi u svemu, ali on je još dete. Ima 11 godina i ne mogu da ga opteretim svojim problemima - iskreno će Slađana Stamenković, koju je Kristijanov otac napustio još dok je bila u drugom stanju, tako da na njegovu pomoć odavno ne računaju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online