Četvrtak 23.03.2017.
21:46
Vestionline, KK Crvena zvezda

Zvezda otputovala u Barselonu, ima i dobrih vesti

Tanjug
Radonjić očekuje dobar meč u Barseloni

Crveno-beli su trenirali u četvrtak u dvorani "Aleksandar Nikolić” jer u Barselonu stižu tek oko 23 sata, a jedini trening u "Blaugrani” imaće na dan utakmice.

Trener Dejan Radonjić pred ovaj meč ima dosta problema, jer je ekipa imala ogromnu potrošnju tokom duela 27.kola sa Olimpijakosom koji je rešen tek posled 45 minuta igre:

- Posle iscrpljujućeg meča sa Olimpijakosom, sledi nam novi težak duel sa Barselonom. Moram da se osvrnem na prethodni meč  koji bio izuzetni zahtevan za tim. Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način, i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni. Domaći tim, koji nas očekuje, ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica i da su imali puno problema sa povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni - kazao je Radonjić.

Slično razmišlja i Nemanja Dangubić. 

- Fizički umor je tu, igramo dve veoma naporne utakmice između plej ofa ABA lige. A već sledi novo iskušenje u Barseloni. Imaju dobar tim, dosta kvalitetnih igrača. Nisu zadovoljni rezultatima, imaju dosta povređenih i to im je ove sezone stvorilo veliki problem. Ti momci su takmičari i sigurno će tražiti pozitivne stvari. Mi moramo da se potrudimo da maksimalno nametnemo svoj način igre - uoči duela rekao je bek crveno-belih.

Dobra vest za srpskog šampoina je da je sa ekipom u Kataloniju otputovao i Stefan Jović, a da li će i koliko moći da pomogne ekipi proceniće trener Radonjić na sam dan meča. Crveno-belima će u naredna dva kola verovatno biti potrebne obe pobede za plasman u plej-of kako ne bi zavisila od duela sa Darušafakom u Istanbulu u poslednjoj rundi.

2024 © - Vesti online