Četvrtak 23.03.2017.
18:48
021.rs

VIDEO: Indijac otet i mučen u Srbiji?!

twitter.com/rajivsharma103
Brutalan snimak

Kako je objavila ministarka za spoljne poslove Indije Sušma Svaraj, mladić Vinaj Mahadžan je nakon brze reakcije pronađen i "srpske vlasti su ga odvele na sigurno". Priča je objavljena u indijskim medijima i na zvaničnom nalogu na Tviteru ministarke Svaraj, koja je reagovala na poruke na društvenoj mreži čoveka koji je zatražio pomoć.

Jedan korisnik Tvitera je u poruci upućenoj ministarki objavio i video-snimak, na kome se vidi izmučen čovek bez gornjeg dela odeće, vezan za stolicu, a u kadru se vidi i druga osoba koja ga udara po telu i viče na njega.

Scena se navodno odvija u nekom "izbegličkom kampu" u Srbiji, a mladić je namamljen preko "agenta koji mu je ponudio posao". U tvitovima se navodi da se agent predstavio kao Satinder Sing, alijas "Džek", na Kipru i da je "obmanuo i Vinaja i njegove roditelje". Ministarka je navela da je informacije o rešenom slučaju dobila od ambasadora u Beogradu, a zatražila je i "oštru kaznu za agenta" i intervenciju načelnika za zaštitu emigranata.

Indijska ambasada u Beogradu je ranije objavila na svom nalogu da čini sve da se pronađe Vinaj Mahadžan. Srpske vlasti se nisu oglašavale povodom ovog slučaja.

2024 © - Vesti online