Četvrtak 23.03.2017.
15:29
Alo.rs

Jelenu Marjanoviću ubio serijski ubica!

facebook.com//Jelena-Jeca-Krsmanovic-Marjanovic-
Steže se obruč oko ubice Jelene Marjanović

Pošto se sumnja da iza svirepog zločina stoji kamiondžija iz inostranstva, srpska policija je sve materijalne dokaze koje je našla na licu mesta poslala Interpolu, u njihovu materijalnu bazu podataka.

- Istragom je utvrđeno da je na mestu ubistva pronađeno mnoštvo dokaza koji ukazuju da je Jelenu usmrtio strani kamiondžija, pa je izdata naredba da se provere svi kamioni koji su 2. aprila prošle godine prošli kroz Srbiju. Međunarodnoj policiji poslati su svi mogući dokazi - od tablica kamiona koji su 2. aprila prošli Srbijom do video-snimaka sa graničnih prelaza - otkriva dobro upućeni izvor našeg lista.

Do ovakvog obrta u istrazi došlo se nakon što je policija temeljno pročešljala ceo teren u Borči gde je tog dana trčala Jelena.

- Zasad je najsumnjiviji vozač koji je na dan Jeleninog ubistva išao iz Turske u Austriju i Nemačku. Sumnja se da je on uočio Jelenu kako trči pored reke, a onda je izudarao po glavi šrafcigerom. Telo je nakon toga bacio u kanal pun vode i pobegao, koristeći gužvu - kaže sagovornik "Alo!".

2024 © - Vesti online