Sreda 30.06.2010.
05:51
Blic

Pula: Balašević peva na Šerbedžijinoj proslavi

Na koncertu nazvanom "Odiseja“ Balašević će nastupiti uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, što je već dobro poznata i uigrana kombinacija koja oduševljava brojnu publiku u čitavom regionu.

Na pozornici pozorišta "Ulysses“ Balašević je prošle godine održao tri koncerta kada se odlično družio sa tamošnjom publikom.


Rade Šerbedžija, jedan od osnivača pozorišta na Brionima, takođe će nastupiti na ovoj svečanosti koja će na jednom mestu okupiti brojne njegove prijatelje.

Među prvima nastupiće Oskarom nagrađena glumica Vanesa Redgrejv koja je na Brionima održala koncert 2001. godine, kada je "Ulysses“ i počeo s radom. Ona će ovoga puta doći u društvu supruga, italijanskog glumca Franka Nera.

U "Areni“ će zapevati i Josipa Lisac, Darko Rundek, Kemal Monteno, Livio Morosin, Saša Lošić, "Putokazi“, Vlado Kreslin, Jure Ivanušić i drugi.

Biće to veče posvećeno muzici i glumi, onome što kroz svoju umetničku dušu već godinama unazad spaja Rade Šerbedžija. Od njegovih glumačkih kolega predstaviće se Zlatko Vitez, Goran Navojec, Dražen Čuček i drugi, a ulaznica za ovaj događaj košta oko 2.200 dinara.

2024 © - Vesti online