Četvrtak 23.03.2017.
11:48
Tanjug, Vestionline

Mitrović: Nema vremena za tugu

abaliga.com/KK Crvena zvezda Telekom
Biće bolje: Luka Mitrović

- Uvek je teško da se izgubi u poslednjim sekundama. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, napad je proradio i preokrenuli smo, ali je Olimpijakos tim koji se nikada ne predaje. Vratili su se, pogodili šut za produžetak, što nam je teško palo - rekao je Mitrović novinarima posle utakmice.

Kapiten crveno-belih istakao je da će ekipa pokušati što pre da zaboravi meč sa Pirejcima kako bi se bolje spremila za sutrašnji duel u Barseloni.

- Težak je raspored, pored jakog ritma u Evroligi imamo i plej-of ABA lige. Zato i nema vremena za tugu i pad u depresiju - rekao je Mitrović, uz konstataciju da ne veruje da je sudija Damir Javor posle pet minuta gledanja snimka pogrešio što je naknadno doneo loptu Olimpijakosu pred poslednji napad.

Njegov saigrač Marko Gudurić žali zbog lošeg otvaranja utakmice, kada je Olimpijakos stekao dvocifrenu prednost.

- Utakmica je bila prava takmičarska, težak poraz za nas... Bili smo u grču i pod pritiskom od starta, kasnije smo uspeli da se vratimo, u napadu bili znatno bolji, ali smo izgubili u poslednjim sekundama. Nadam se da ćemo da se dignemo i odigramo kvalitetno u Barseloni. Nema predaje - rekao je Gudurić.

On je kratko prokomentarisao koš Jorgosa Printezisa tri sekunde pre kraja koji je odlučio pobednika u Kombank areni.

- To je njegov šut i radi stalno. Ništa novo - zaključio je mladi šuter.

Košarkaši Crvene zvezde protiv Barselone sutra igraju od 21 sat u dvorani "Blaugrana".

2024 © - Vesti online