Sreda 22.03.2017.
19:45
Vestionline

Izbačen sa mitinga SNS-a jer je vikao "gladni smo, gladni smo"

Tanjug
Nisu svi dočekali Vučića sa oduševljenjem

U Čairu je govorio i predsednik SPS Ivica Dačić koji je istakavši da je Vučić kandidat svih građana, naroda i kandidat za buducnost Srbije, pozvao sve one koji bi glasali za nega, da na izborima podrže Vučića.

- Aleksandar Vučić i ja zajedno radimo na tome da stvorimo jaku zemlju, jer samo takva zemlja može da se izbori za svoje državne i nacionalne interese - rekao je Dačić. 

Vučić je pozvao Nišlije okupljene u dvorani Čair da gledaju u budućnost i da na izborima 2. aprila donesu odluku za svoju decu, te poručio onima koji, kako je rekao, ne rade ništa drugo osim što se trude da upotrebe najgoru psovku za njega, njegovu porodicu i prijatelje, da ne oseća njihove uvrede. 

- Samo vi napadajte jače, jer ovo što ste do sada radili nije ništa. Mi nećemo da vam vraćamo ni jednu reč, mi ćemo da pobedimo radom i marljivošću, zato što smo spremni da se borimo i da radimo za Srbiju i zato što to možemo bolje, jače i brže od njih - rekao je Vučić, pozivajući okupljene da na izbore izađu naoružani olovkom i ljubavlju i tako pobede mržnju i pretnje.

2024 © - Vesti online