Sreda 22.03.2017.
18:00
K. N. - Foto: Privatna arhiva

Još se nada čudu

Privatna arhiva
Četiri godine borbe za zdravlje: Miloš Knežević

 Znaju to i naši čitaoci, koji su mu već priskočili u pomoć, a proteklih dana prosleđen mu je pristigli prilog od 50 evra, koje je poslao naš čitalac Ljuba Cvjetković iz Luksemburga.

To, međutim, nije sve.

Znajući da je vreme, kao i ogromna suma najveća prepreka za njegov odlazak na spasonosni zahvat, to su naši reporteri na njegov kućni prag prosledili i donaciju od 500 evra, deo donacije anonimnog donatora iz Bad Homburga.

Prezahvalni roditelji, Ana i Boris Knežević, odmah su poželeli da se najtoplije zahvale.

- Miloš je veliki borac i njegova želja za životom ne jenjava. Iako mu je kosa mu u potpunosti opala od hemioterapije, što mu je kao već odraslom momku dosta poljuljalo samopouzdanje, ne predaje se, ali novac je i dalje najveća kočnica. Strepimo svakodnevno. Stanje je stabilno, ali dokle? Sve standardne mogućnosti lečenja su iscrpljene. Planove za lečenje je teško imati bez novca. Pisali smo nekim klinikama, objasnili situaciju i pitali da li postoji mogućnost lečenja ulaskom u kliničke studije, ali smo dobili negativan odgovor. Pri tome, bolnički dan košta blizu 1.000 evra. Ipak, nadamo se da će nešto krenuti nabolje i da će Miloš dobiti adekvatno lečenje. Za odlazak u Univerzitetsku kliniku Hajdelberg nedostaje nam ogromna suma. Čitaoci "Vesti" su nam dosta pomogli, na čemu smo im beskrajno zahvalni. Baš kao i tim dobrim ljudima iz Nemačke i Luksemburga. Još se nadamo da će se uskoro dogoditi neko čudo i da ćemo Miloša čim pre tamo odvesti - istakao je zabrinuto otac Boris.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online