Sreda 30.06.2010.
10:00
Vestionline

Delegacija Pošte Srbije u Singapuru među najuspešnijima

 Predstavnici Srbije pošte u Singapuru
 

Pošta Srbije i "Western Union" su u oktobru prošle godine proširili spektar usluga koji je doneo najbrže uvođenje i automatizaciju kompletnog servisa transfera novca u istoriji Western Uniona.

Uspešnom saradnjom i novim uslugama, "Western Union" i Pošta Srbije proširili su i unapredili ponudu sigurne, pouzdane i brze usluge transfera novca, koji je sada postao bliži i jednostavniji svim korisnicima u Srbiji i inostranstvu.


Sve dodatne informacije mogu se naći na website-u www.transfernovca.rs ili pozivom na broj call centra (+381 11) 333 4 999.

Sada je na preko 1.180 lokacija Pošte, moguće preuzeti ili poslati novac i obradovati drage osobe u koje žive van Srbije. Omogućeno je da, samo sa ličnom ispravom uz pomoć ljubaznih i stručnih operatera Pošte, izvršite transfer novca u preko 200 zemalja i teritorija sveta. Svojim radnim vremenom, Pošta omogućava korišćenje "Western Union" usluga subotom, a u dežurnim poštama vikendom i praznikom.


Ovom saradnjom Pošta Srbije je integrisana i u program svetskih pošta koje pružaju "Western Union" usluge - Pan Postal program koji nagrađuje najistaknutije radnike pošte iz celog sveta, pa su ove godine predstavnici Pošte Srbije otputovali u Singapur.

Skup na ostrvu Santosa u Singapuru bio je centar upoznavanja i razmene iskustva između kolega koje su se u prošloj godini istakle u kvalitetu pružanja "Western Union" usluge među kojima se našla i Pošta Srbije.

2024 © - Vesti online