Utorak 21.03.2017.
17:14
Vestionline

Vučić brani brata: Svi znaju da je Andrej pošten kao i ja

Tanjug
Ne napadjate ničije porodice: Aleksandar Vučić

- U našoj zemlji je, ne po prvi put, na delu licemerje najgore vrste i najgori dvostruki aršini. Video sam da su i Ivanu Čkonjević, koja je trudna, vređali. To je nešto na šta morate da se naviknete. Ja mogu da vas zaštitim, kao svakoga ko je ugrožen, kao što ću da zaštitim i one na drugoj strani, ali to nikad neće biti doboljno za neke ljude - rekao je Vučić na konferenciji u Vladi Srbije.

- Tek jutros sam video i odmah osudio izjavu svog partijskog prijatelja koji je ragovao istim uvredama kojim su oni napadali moju porodicu. Ja sam to osudio, i niko više pod pretnjom isljučenja iz stranke neće govoriti loše o bilo čijoj porodici – podvukao je on i pokazao vest iz agnecije Beta, koja je objavljna dva sata nakon ove konferencije, sa naslovom “Gde radi i čime se bavi brat Aleksandra Vučića”.

- Molm vas sve da ne dirate moju porodicu. Udrite mene, ne njih. Ja nisam doveo svog brata, Andreja Vučića, koji pošteno radi i zarađuje i čeka dete za tri meseca, ili da dovedem ovde svog sina ili oca – istakao je on i još jednom zamolio sve da se porodice svih kandidata ne provlače koroz medije.

- To ne sme da radi niko ko je u SNS-u – ponovio je on i poručio da ne odustaje od toga zaštiti sve kojam je pomoć potrebna.

- Nastaviću da se borim još snažnije i izvinite što nisam doveo svoju porodicu pa da plačemo. Svi znaju da je moj brat pošten, baš kao i ja – podvukao je on

2024 © - Vesti online