Ponedeljak 20.03.2017.
13:27
Tanjug

Muslin: Meč u Gruziji je najvažniji jer je naredni

N. Đurović
Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin

- Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv "malih" i drugih. Mi smo i u Velsu išli na na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod - rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima, Gruzijci su u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija.

- Mogu da odigraju vrlo dobro čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji - istakao je Muslin uz konstataciju da je zadovoljan formom igrača i da će ostati dosledan formaciji.

On je otkrio da je FIFA odobrila Aleksandru Prijoviću iz solunskog PAOK-a da zaigra za Srbiju i da će dobiti poziv kada se oporavi od povrede.

Posle četiri odigrana kola u Grupi D kvalifikacija za SP u Rusiji reprezentacija Srbije zauzima drugo mesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzijci peti sa dva boda. Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 časova na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

2024 © - Vesti online