Nedelja 19.03.2017.
22:04
alo.rs, Vestionline

Gastoz bi opet da proba Tijanu Ajfon: Moje nove grudi sada drugi mazi

Instagram/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Iako je bio sa većinom ukućanki popularnog rijalitija i, kako je sam rekao, dobro je "overio" teritoriju, došlo je vreme da se vrati starim ljubavima.

Naime, gostujući na jednoj televiziji, Marinković je otkrio da mu se dopada bivša devojka, starleta Tijana Ajfon i da bi rado ponovo bio s njom.

- Trenutno sam bez devojke, ali ima nekih koje mi se javljaju i šalju poruke. Tijana Ajfon mi se ranije nije previše sviđala jer je imala baš ružne ožiljke po grudima. Međutim, sada, kada je ugradila dodatnih 200 kubika, voleo bih da to isprobam - rekao je Gastoz.

On je imao je seks sa raznim učesnicama rijalitija. Iako je tu bilo dosta devojaka, Gastoz je čak uspeo i da rangira najbolji seks, te da za pobednicu proglasi svoju doskorašnju devojku Zoricu Dukić. Pritom je istakao i da nije neki pastuv u krevetu.

- Znate šta, nisam ja ništa posebno u krevetu. Ali bože moj, desi se. Nekada zabrljam stvar, ali trudim se da popravim - otkrio je Gastoz jednom prilikom.

S druge strane, srpska starleta i nekadašnja devojka Nenada Marinkovića nije oduševljena ovom idejom.

- Šta je rekao? Ma on se to sigurno šalio. Mislim, jedino što mogu da kažem jeste: "Moje grudi sada drugi proba i mazi" - nasmejala se Tijana.

- Gastoz i ja smo prošlost. Nema tu više hemije. Zaista ne bih ponovo bila s njim, ne vraćam se na stvari koje su prošle - kaže Tijana.

2024 © - Vesti online