Nedelja 19.03.2017.
18:58
Vestionline

Ženama ipak ne smetaju njihovi centimetri

Reuters
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Al Paćino 

Visok je samo 170 sanitimetara, ali proslavljenom glumcu, dobitniku nagrada Oskar, Emi i Toni, taj, takoreći, nedostatak nije smetao za ostvarenje snova. Veliki zavodnik obeležio je jednu epohu kroz filmove "Kum", "Serpiko", "Lice sa ožiljkom", "Vrućina" i "Miris žene". Važio je za zavodnika, ali se nikada nije ženio. 

Paćino ima troje dece, Džuli Mari sa učiteljicom glume Džan Tarant i blizance Antona i Oliviju sa bivšom devojkom Beverli D’ Andželo.

Tom Hardi 

Visina od 175 santimetara nije mu smetala u filmskom svetu, pa je danas najpoznatiji po svojim ulogama u filmovima "Pad crnog jastreba", "Vitez tame: Povratak", "Taboo", "Povratnik" i "Pobesneli Max: Divlja staza". Od 2014. godine je u braku sa Šarlot Rajli.

Bruno Mars 

Sa svojih 165 santimetara Bruno Mars se "upisao" na spisak zavodnika. Muzičar, pevač, producent, odrastao na Havajima. Pohađao je školu Predsednika Teodora Ruzvelta, koju je završio 2003. godine, kada je imao 17 godina, i ubrzo zatim se seli u Los Anđeles da započne muzičku karijeru. 

Kanje Vest 

Poznati američki reper i suprug Kim Kardašijan visok je svega 173 santimetra. Karijeru je započeo 1996. godine kada je počeo da sarađuje sa mnogim reperima iz Čikaga. Dok njene centimetre, obime prati ceo svet, njemu se sve toleriše.

Tom Kruz 

Ni niske, ni visoke žene širom sveta nisu mu odolele. On je "patentirao" obuću sa skrivenom petom, jer mu je visina očigledno nekada bila i problem. Tom Kruz je visok 170 santimetara, a za slikanje sa bivšom ženom Nikol Kidmen uvek je nosio te posebne cipele.

2024 © - Vesti online