Nedelja 19.03.2017.
10:11
Vestionline, Alo.rs

Glumica priznala: Imala sam više sreće, nego pameti

instagram.com/micicmarijana/
Nije joj teškoda igra: Marijana Mićić

Komad, koji ima za cilj da brani kulturu kafane, premijerno će biti izveden 27. marta u dvorani Doma sindikata, a jedna od glumica u projektu je i Marijana Mićić, koja za "Alo!” otkriva ponešto o svojoj ulozi.

- Jedna nesrećna životna priča, bez ljubavi i velikih životnih uspeha, prosto je tu, u toj kafani, ima gazda Mitu, ima te neke u pokušaju udvarače i tako, eto, prolazi joj život bez roditelja. Ima mlađu sestru, koja joj je jedina svetla tačka. Nikad nešto tako nisam igrala. Zabavno je jer nije lik kao ja. Nije mi teško da je igram - rekla je ona.

Nas je zanimalo i kako se danas živi od glume, budući da se veliki broj Marijaninih kolega žali da ta profesija i nije isplativa.

- To je neka druga tema. Neću da idem u tom smeru kako ja vidim našu profesiju i da li od nje može da se živi. Ja ću reći da je meni dobro.

Baš ima jedna replika u predstavi: „Nama je stvarno dobro, da nam je malo neprijatno koliko nam je dobro“. Lično sam možda imala sreće u životu više nego pameti i mogu lepo da živim od svog posla. Zato smatram da je sreća bila veliki faktor - kaže ona.

Kako lepa Mara nikada ne krije emocije, u šta smo se uverili i u "Pinkovim zvezdicama”, zanimalo nas je zbog čega privatno plače.

- Za mene je plakanje podjednako važno kao i smejanje, verujem da patnja udvostručuje sreću. Često plačem zbog raznih stvari i na ovoj probi mogu da zaplačem kad počne tužna pesma, ali i kad počne vesela pesma. Kod mene je sve nekako u životu pojačano i ja reagujem, prosto takav sam tip i nemam nikakvu kočnicu. Ako se nešto dogodi, zašto bih se ja okretala i bežala - rekla je Marijana Mićić.

2024 © - Vesti online