Četvrtak 16.03.2017.
21:33
Vestionline, Informer.rs

Evo koga voli Nataša Bekvalac

Vesti
Uvek se u mislima vraća samo jednom muškarcu: Nataša Bekvalac 

Miodrag Kostić je oduvek bio slab na gradske lepotice. Posle razvoda od supruge Marijane Mateus, s kojom ima troje dece, smuvao je znatno mlađu Natašu Bekvalac. Kada je ta veza formalno završena, Kole je utehu pronašao u Miji, ćerki bivšeg generalnog sekretara Partizana Žarka Zečevića.

Šuškalo se da su se u Koletovoj postelji svojevremeno valjale Ana Nikolić i Nina Seničar, ali te glasine nikada nisu potvrđene, navodi list.

Prava bajka

Posle svakog ljubavnog poraza: nakon što se razvela od Danila, kada je raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa i sada kada je rešila da okonča brak s Ljubom, Nataša se uvek u mislima vraća Kostiću. Ona se nedavno poverila jednoj prijateljici da najviše u životu žali što Koletova i njena veza nije opstala.

- Rekla mi je doslovce: "Kole je bio i ostao ljubav mog života. Volim ga i sutra bih mu se vratila. Vreme provedeno s njim bilo je kao u bajci" - priča za "Informer" Natašina drugarica, i dodaje:

- Veza između Koleta i Nataše je oduvek bila posebna, a i nakon raskida su ostali u drugarskim odnosima. Kontakt nikada nisu potpuno prekidali, čak ni tokom njenih brakova s Dačom i Ljubom. Kole je uvek bio tu za nju da sasluša svaki njen problem i da joj savet.

Naša sagovornica ističe da samo zlonamerni ljudi mogu da pričaju da je Nataša s Koletom bila samo zbog novca:

- Njih dvoje vezuju dublje emocije, a ona njega veoma voli i kao prijatelja. Iako su raskinuli pre 10 godina, Miodrag je bio tu za Natašu u najtežim trenucima, kada je preživljavala porodičnu dramu s Dačom Ikodinovićem, kao i mnoge druge privatne teškoće.

Bez skupih poklona

I "novosadska barbika" priznaje da je ono što je imala s Koletom bila prava ljubav.

- Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam imala jeste moj otac - rekla je svojevremeno lepa Nata.

Ako je suditi i po numerološkim aspektima, Kostić će za Bekvalčevu uvek biti poseban.

- Iz Natašinog horoskopa se vidi da je Kole najvažniji muškarac u njenom životu. Ona ima predispoziciju da se vraća starim ljubavima, ali takve veze će uvek pucati. Nikada neće na duge staze biti srećna - kaže astrolog Stefan Dragojlović, i dodaje:

- I sa Ljubom će još jednom pokušati da obnovi romansu, ali će to biti kratkog dana. Njihov brak je od početka bio osuđen na propast, morali su da se rastanu kad-tad. Nataši se ne savetuje da se ponovo udaje, jer će joj uvek karijera biti na prvom mestu. Ne vidim u natalnoj karti drugu trudnoću.

2024 © - Vesti online